עוגת סולת חיטה מלאה

עוגת סולת  חיטה מלאה ללא אפיה בניחוח לואיזה עם נענע קצוצה ודומדמניות

1 כוס סירופ אגבה

2 כוסות מים

2 גבעולי לואיזה

2 כוסות סולת חיטה מלאה "תבואות"

1/4 כוס שמן זית

גרדת לימון ומיץ מלימון אחד.

2 כפות עלי נענע קצוצים

 

אופן ההכנה:

בסיר מערבבים יחד כוס סירופ אגבה 2 כוסות מים ו2 גבעולי לואיזה. מבשלים על אש בינונית עד לרתיחה.מוסיפים סולת  חיטה מלאה ,שמן זית , מיץ לימון וגרדת לימון ומערבבים. מקטינים את האש. מוסיפים עלי נענע קצוצים , מערבבים ומבשלים עוד  כ 5  דקות.

מעבירים לתבנית מלבנית ,משטחים את העיסה , מהדקים היטב ומכניסים לקירור לפחות לשעתיים.

חותכים את העוגה למעוינים קטנים.

בתיאבון!

 

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס