מתכון - עוגיות פרג מתוקות

מצרכים:
11/4 כוס קמח מלא מנופה
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס פרג
1/2 כוס אגוזים או שקדים קצוצים
100 גרם חמאה או מרגרינה
1 ביצה
2-4 כפות מיץ תפוזים
1 שקית סוכר וניל
3 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון(להב המתכת), מכניסים את החמאה חתוכה לקוביות, הסוכר והביצה ומערבלים כמה דקות.
2. מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק הומוגני.
3. אם יש צורך מוסיפים קמח או מים.
4. מוציאים את הבצק, עוטפים בנייר כסף או ביריעת פלסטיק ומכניסים למקרר לשעתיים.
5. מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים, מרדדים לכ- 1 ס"מ ויוצרים עוגיות.
6. בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות אופים כ- 20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
 
 

 


 

הדפסשלח לחבר

למתוקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס