מתכון - עוגיות חרובים

מצרכים:
1-11/4 כוסות קמח מלא מנופה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס דבש
2 חלמונים
3 כפות אבקת חרובים
1/2 כוס שקדים מרוסקים
1 שקית סוכר וניל
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
3 כפות מיץ תפוזים
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. מערבבים את השמן, הדבש והחלמונים במעבד מזון (להב המתכת)
2. מוסיפים את יתר החומרים וממשיכים לערבל לקבלת בצק הומוגני. אם יש צורך מוסיפים מעט קמח או מיץ.
3. מוציאים את הבצק ויוצרים גליל על יריעת פלסטיק או נייר כסף, מגלגלים ומכניסים למקרר לכ- 2-3 שעות.
4. יוצרים עוגיות בידיים ומניחים על תבנית משומנת או על נייר אפייה.
5. בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, אופים כ- 15-20 דקות או עד שהעוגיות משחימות מעט.
6. אפשר לזרות אבקת סוכר על העוגיות.
 

הדפסשלח לחבר

למתוקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס