בצק פריך – מתכון בסיסי מס' 3

מצרכים:
3 כוסות קמח מלא מנופה
1/3 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים או מים
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון (להב המתכת), מכניסים את הביצים והסוכר ומערבלים כ- 2 דקות. מוסיפים את הנוזלים, הקמח ויתר החמרים עד לקבלת בצק הומוגני. אם יש צורך מוסיפים מעט קמח.
2. מוציאים את הבצק, יוצרים גליל אחד או שניים, עוטפים ביריעת ניילון או נייר כסף ומכניסים למקרר לכ- 3 שעות.
3. מרדדים על משטח מקומח.
 

הדפסשלח לחבר

למתוקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס