בצק פריך – מתכון בסיסי מס' 2

מצרכים:
21/2 כוסות קמח מלא מנופה
1/2 כוס סוכר חום
1 שקית סוכר וניל
200 גרם חמאה או מרגרינה
3 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
2 חלמונים
1/3 כוס מיץ תפוזים או מים
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. חותכים את החמאה לריבועים ומכניסים למעבד מזון, מוסיפים את הסוכר והחלמונים וממשיכים לערבל כדקה.
2. מוסיפים את הנוזלים, הקמח ויתר החמרים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק הומוגני. מוסיפים מעט קמח אם הבצק דביק, מוציאים ויוצרים גליל.
3. עוטפים את הבצק ביריעת פלסטיק או נייר כסף, ומכניסים למקרר לכ- 3 שעות.
4. מרדדים על משטח מקומח.
 

הדפסשלח לחבר

למתוקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס