סלט גרעיני שיבולת שועל עם בצלי שאלוט ודומדמניות


1 כוס שיבולת שועל אורגניים "תבואות"

4 כוסות מים
1/2 כוס דומדמניות אורגניות או צימוקים אורגניים "תבואות"

4 בצלי שאלוט קצוצים
2 כפות רוטב סויה
 2 כפות סוכר דמררה אורגני "תבואות"  או סוכר קנים אורגני "תבואות" או סילאן

מלח ופלפל


אפשרויות לגיוון:
1/4 כוס אגוזי מלך  אורגניים "תבואות" קצוצים וקלויים
חופן בזיליקום או כוסברה  טריים קצוצים גס

אופן ההכנה:
מבשלים את גרעיני שיבולת השועל  במים כ 20 דקות עד שהם מתרככים. שוטפים ומסננים.
מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים רוטב סויה, דומדמניות או צימוקים, סוכר ואגוזים, וממשיכים בטיגון עוד דקה. מוסיפים את גרעיני שיבולת השועל, בזיליקום או כוסברה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מורידים מהאש ומגישים  חם או קר.

בתיאבון!

הדפסשלח לחבר

לסלטים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס