מתכון - סלט בורגול – טבולה

מצרכים:
11/2 כוסות בורגול
1 בצל קצוץ לריבועים או לרצועות דקות
1/2 זר פטרוזיליה
1/2 זר כוסברה
3 כפות נענע יבשה
1/4 כוס לימון סחוט
2-3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
1. משרים את הבורגול לאחר שטיפה כשעתיים, מסננים היטב ומעבירים לקערת ההגשה.
2. קוצצים את הירקות ומוסיפים עם יתר חמרי התיבול לבורגול. מערבבים היטב ומגישים, אפשר לקשט עם חצאי עגבניות שרי.
 

הדפסשלח לחבר

לסלטים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס