מתכון - מרק שעועית עם קורקבנים

מצרכים
1 1/2  - כוסות שעועית (לבנה, אדומה או מנומרת) מושרית ללילה ומסוננת
600 - ג"ר קורקבנים חתוכים
1 - בצל גדול קצוץ
2 - שורש סלרי חתוך לריבועים
1 - שורש פטרוזיליה חתוך לריבועים
2 - גזרים חתוכים לקוביות
2 - תפוחי-אדמה חתוכים
3 - שיני שום
1/4 - כוס שמן זית 
1  - כף מרק אבקת עוף
1 - כפית פלפל שחור גרוס
1 - כפית מלח
6-7 - כוסות מים

אופן ההכנה
1. יוצקים ליטר מים לסיר לחץ ומרתיחים, כשהמים רותחים מכניסים את השעועית והקורקבנים, מרתיחים 5 דקות ומסננים
2. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום ויתר הירקות ומאדים כ-7 דקות
3. מוסיפים את הקורקבנים והשעועית וממשיכים לאדות כ-3 דקות. מוסיפים מים וחומרי תיבול ומבשלים תחילה על אש גבוהה, מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך  
4.  תבשיל זה מומלץ מאוד לבשל בסיר לחץ
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס