מתכון - מרק שעועית לבנה

מצרכים
1 1/2 - כוס שעועית קטנה לבנה – מושרית ללילה ומסוננת
2 - בצלים בינוניים קצוצים
3 - עגבניות גדולות מרוסקות
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1 - כף גדושה אבקת מרק עוף
1 -  כפית סוכר
1 -  כפית כמון
1 – כפית פלפל שחור
1 – כפית מלח גס
6-7  - כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הסוכר והעגבניות ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות
2. מוסיפים את השעועית, חומרי התיבול והמים, מרתיחים ומעבירים לאש קטנה. במידת הצורך מוסיפים מים
3. כדי לקצר את זמן הבישול אפשר לבשל בסיר לחץ כשעה או עד שהשעועית רכה
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס