מתכון - מרק עוף עם עדשים אדומים

מצרכים
2-3 - כרעי עוף חתוכים (רצוי בלי העור)
2 - בצלים קצוצים
1/2 - כוס עדשים אדומים שטופים היטב ומסוננים
2 - גזרים חתוכים לקוביות
2 - קישואים חתוכים לקוביות
3 - עלי סלרי קצוצים
1/2 - זר כוסברה או פטרוזיליה
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1 - כף אבקת מרק עוף
1/2 - כפית פלפל שחור
1 - כפית מלח
כ-6 כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את כרעי העוף והירקות ומאדים כ-10 דקות
2. מוסיפים את המים העדשים וחומרי התיבול,  ומביאים לרתיחה
3. מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי, מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס