מתכון - מרק עוף עם גריסי פנינה

מצרכים
5-6 שוקיים של עוף (רצוי בלי העור(
1/2 - כוס גריסי פנינה מושרים למשך חצי שעה
1 - בצל קצוץ
2 - גזרים חתוכים לקוביות
2 - קישואים חתוכים לקוביות
100 - ג"ר דלעת חתוכה לקוביות
4 - עלי סלרי קצוצים
1/2 - זר כוסברה או פטרוזיליה
3 - כפות שמן זית
1 - כף אבקת מרק עוף
1 - כפית פלפל שחור גרוס
1 - כפית מלח גס
4-5 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מאדים מעט את הבצל, מוסיפים את העוף והירקות ומאדים כ-10 דקות
2. מוסיפים מים חומרי התיבול ואת הגריסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי
3.  מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך
 
הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס