מתכון - מרק עדשים שחורים

מצרכים
1 1/2 - כוסות עדשים שחורים מושרים ללילה ומסוננים
2 - בצלים בינוניים קצוצים
2- גזרים חתוכים לקוביות (לא הכרחי)
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1 - כף גדושה אבקת מרק עוף
1 - כפית כמון
1 - כפית פלפל שחור גרוס
1 - כפית מלח
1 - שן שום כתושה
כ-5 כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים שן שום כתושה ואת העדשים והגזרים
2. מוסיפים מים וחמרי תיבול ומבשלים עד שהעדשים רכים, תחילה על אש גבוהה ואח"כ על אש קטנה (כשעה)
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס