מתכון - מרק עדשים עם גריסי פנינה

מצרכים
1/2 - כוס עדשים ירוקים מושרים ל-6 שעות
1/2 - כוס עדשים אדומים שטופים
1/2 - כוס גריסי פנינה מושרים ל-6 שעות
1/4 - כוס שמן זית
1 - בצל גדול קצוץ
2 - שיני שום כתושות
1 - גזר גדול מגורד
1 - כף אבקת מרק עוף
5-6 -  כוסות מים
קורט מלח גס, פלפל שחור, פפריקה חריפה וכמון
קורט טימין ובזיליקום יבשים (לא הכרחי)

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן. תחילה מוסיפים את העדשים הירוקים ובוחשים היטב, אח"כ את העדשים האדומים ומערבבים כ-3 דקות
2. מוסיפים את השום, המים וחומרי התיבול , מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות
3. מוסיפים את גריסי הפנינה וממשיכים לבשל עוד כ-35 דקות עד לריכוך 
4. ניתן להוסיף מים למידת הסמיכות הרצויה
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס