מתכון - מרק עדשים ירוקים ופטריות

מצרכים
1 1/2 - כוסות עדשים ירוקים מושרים ללילה ומסוננים
2 - בצלים קצוצים
150 - ג"ר פטריות שמפניון קצוצות
1/4 - כוס שמן זית
1 - כף אבקת מרק עוף
1/2 - כפית כמון
1/2 - כפית פלפל שחור גרוס
1/2 - כפית מלח
4-5 כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הפטריות ומאדים כ-5 דקות
2. מוסיפים את העדשים, המים וחומרי התיבול מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי או עד שהעדשים מתרככות
3. מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס