מתכון - מרק עדשים אדומים

מצרכים
1 1/2 - כוסות עדשים אדומים שטופים היטב ומסוננים
2 - בצלים בינוניים קצוצים
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1 - כף גדושה אבקת מרק עוף
1 - כפית כמון
1/2 - כפית פלפל שחור גרוס
1 - כפית מלח גס
1 - שן שום כתושה
כ-6 כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן
2. יוצקים את העדשים, מערבבים היטב מוסיפים את המים וחומרי התיבול ומבשלים תחילה על אש גבוהה עד לרתיחה ואח"כ מעבירים לאש קטנה לשעה
3. מוסיפים מים במידת הצורך
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס