מתכון - מרק ירקות עם שיבולת-שועל (קוואקר)

מצרכים
1 - בצל גדול קצוץ
1 - תפוח אדמה חתוך לקוביות
2 - גזרים חתוכים לקוביות
1 - קישוא חתוך לקוביות
100 - ג"ר דלעת חתוכה לקוביות
1/4 - זר כוסברה או פטרוזיליה
2 - כפות שיבולת שועל
1/4 - כוס שמן רגיל
1 - כף אבקת מרק עוף
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
4-5 כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הירקות ומאדים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב
2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את יתר חומרי התיבול ואת שיבולת השועל תוך כדי בחישה למניעת גושים
3. מבשלים כ-45 דקות, מתקנים תיבול ומוסיפים מים במידת הצורך
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס