מתכון - מרק חומוס עם תפוחי-אדמה

מצרכים
1 - כוס חומוס מושרה ללילה ומסוננן
2 - בצלים קצוצים דק
3 - תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
3 - שיני שום קצוצות דק
1/2 - זר פטרוזיליה קצוץ
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1 - כף אבקת מרק עוף
1/2 - כפית פלפל שחור גרוס
1/4 - כפית פפריקה חריפה (לא הכרחי)
1/4 - כפית מלח גס
5 כוסות מים
אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן מוסיפים את השום והפטרוזיליה ל-5 דקות
2. מוסיפים את החומוס(רצוי בלי הקליפות) המים וחומרי התיבול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים עד לריכוך החומוס
3. מוסיפים את תפוחי-האדמה, מוסיפים מים בהתאם לצורך וממשיכים לבשל עד לריכוך
4. מומלץ לבשל בסיר לחץ לקיצור זמן הבישול

 

 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס