מתכון - מרק חומוס

1 1/2 - כוסות חומוס מושרה ללילה ומסוננן
2 - בצלים גדולים קצוצים
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1 - כף גדושה אבקת מרק עוף
1 - כפית כורכום
1 - כפית פלפל שחור גרוס
1 - כפית מלח גס
כ-5 כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן
2. בעזרת מערוך מסירים את קליפות החומוס
3. מוסיפים את החומוס מערבבים כ-5 דקות
4. מוסיפים מים וחמרי תיבול, מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על  אש קטנה עד שהחומוס רך
5. ניתן לבשל בסיר לחץ לקיצור זמן הבישול
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס