מתכון - מרק בשר עם חומוס ושעועית לבנה\אדומה\מנומרת

מתכון - מרק בשר עם חומוס ושעועית לבנה\אדומה\מנומרת 
מצרכים
1/2 כוס חומוס מושרה ללילה
1 1/2  - כוסות שעועית. אפשר 1/2 כוס מכל סוג מושרית ללילה ומסוננת
1/2 - ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
2 - בצלים קצוצים
1/4-1/2 - כוס שמן זית או רגיל
2 - גזרים חתוכים לקוביות
2 - גבעולי סלרי
1/2 - זר כוסברה
1/2 - כפית כורכום
1/2 - כפית כמון טחון
1  - כף אבקת מרק עוף
1/2 - כפית פלפל שחור גס
1/2 - כפית מלח גס
6-7 - כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לשינוי הצבע
2. מוסיפים את הקיטניות הירקות וחומרי התיבול ומערבבים כ-5 דקות
3. מוסיפים את המים מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה עד לריכוך. מתקנים תיבול 
4. מומלץ להשתמש בסיר לחץ לקיצור זמן הבישול
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס