מתכון - מרק אפונה יבשה

מצרכים
1 1/2 - כוסות אפונה ירוקה או צהובה מושרית ל-5 שעות (רצוי ללילה)  ומסוננת
2 - בצלים בינוניים קצוצים
2 - גזרים חתוכים לקוביות
2 - גבעולי סלרי קצוץ דק
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1 1/4 - כף גדושה אבקת מרק עוף
1/2 - כפית פלפל שחור גרוס
1/2 - כפית מלח
כ-6 כוסות מים

אופן ההכנה
1.  מזהיבים את הבצל בשמן מוסיפים את האפונה ומערבבים כ-5 דקות
2.  מוסיפים את הגזר הסלרי וחמרי התיבול ומערבבים, מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעה או עד שהאפונה רכה.
3. אפשר לבשל בסיר לחץ לזרז את זמן הבישול
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס