מתכון - מרק חומוס עם בשר ועצמות

מצרכים
1/2 - ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
3-4 עצמות עם מח
1/2 כוס חומוס מושרה כל הלילה (רצוי בלי הקליפות)
1-2 - בצלים קצוצים דק
3 - שיני שום כתושות
2 - עגבניות קצוצות
4 - עלי מנגולד שטופים וחתוכים
1 - גזר חתוך לקוביות
3 - עלי סלרי קצוצים
3 - כפיות מיץ לימון
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1  - כף אבקת מרק עוף
1 - כפית כמון 
1 - כפית פלפל שחור 
1 - כפית מלח
6-7 - כוסות מים

אופן ההכנה
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר והעצמות ומאדים כ-10 דקות
2. מוסיפים את הירקות וממשיכים לאדות כ-5 דקות נוספות 
3. מוסיפים את החומוס וחומרי התיבול והמים מביאים לרתיחה (מסירים את הקצף שנוצר בזמן הרתיחה) מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך 
4. מומלץ להשתמש בסיר לחץ לקיצור זמן הבישול
5. את הלימון להוסיף בסיום הבישול. כמו כן ניתן להוסיף מים למידת הסמיכות הרצויה
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס