מתכון - כופתאות בשר במרק חומוס

מצרכים לכופתאות
500 גר' - בשר טחון
1/2 - כוס קמח חומוס
2 - בצלים קצוצים דק
1 - כפית פלפל שחור גרוס
1/2 - כפית מלח גס

מצרכים למרק
1 - כוס חומוס מושרה ללילה
1 - בצל גדול קצוץ
2 - גזרים חתוכים לעיגולים
4-6 - כוסות מים
1/4 - כוס שמן זית או רגיל
1  - כף אבקת מרק עוף
1 - כפית כורכום

אופן הכנת המרק
1. מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את המים החומוס, אבקת מרק העוף והכורכום ומבשלים (רצוי בסיר-לחץ) כשעה או עד שהחומוס רך
2. מוסיפים את הגזר ותוך כדי רתיחה מכניסים את הכופתאות, ומבשלים כרבע שעה נוספת
אופן הכנת הכופתאות
3. קוצצים את הבצל, מוסיפים לבשר עם קמח החומוס והתבלינים ויוצרים כדורים קטנים בגודל 2 ס"מ
3. מוסיפים את המים מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה עד לריכוך. מתקנים תיבול 
4. מומלץ להשתמש בסיר לחץ לקיצור זמן הבישול
 

הדפסשלח לחבר

למרקים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס