פתיתים ורודים

פתיתים מקמח מלא

מתכון בסיסי

1 כוס פתיתים, 6 כוסות מים רותחים, חצי כפית מלח.

הכניסו לסיר גדול את  הפתיתים, הוסיפו את המים הרותחים והמלח. בשלו על להבה בינונית כ 15 דקות,ללא מכסה.  סננו ושטפו.

 

פתיתים ורודים: סלק וכרפס

 

2 כוסות פתיתים  מבושלים לפי מתכון בסיסי

3 כפות שמן,

1 בצל חתוך לפרוסות דקות,

 2 כפות רסק עגבניות אורגני "תבואות"

1סלק מגורר בפומפייה,

1 כוס סלרי קצוץ,

1 כפית שום כתוש , מיץ  מחצי לימון , מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

בסיר רחב טגנו קלות את הבצל בשמן עד להזהבה,  הוסיפו  את הסלק המגורר , רסק העגבניות והשום. המשיכו לטגן על אש גבוהה כ- 3 דקות. הוסיפו את הפתיתים והסלרי וערבבו. הוסיפו מיץ לימון, מלח ופלפל. ערבבו והגישו.

בתיאבון.

 

 

 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס