גריסי פנינה עם אפונה במרווה ,בזיליקום ושקדים

 

 מתכון בסיסי:

1 כוס גריסי פנינה שטופים  ומסוננים.

5 כוסות מים

1/2 כפית מלח .

הכניסו לסיר בינוני את גריסי הפנינה המים והמלח הביאו לרתיחה . הנמיכו את הלהבה , כסו את הסיר ובשלו כ-45 דקות עד לריכוך .כבו את האש  וסננו.

 

גריסי פנינה עם אפונה במרווה ,בזיליקום ושקדים

1 כוס גריסי פנינה אורגנים שבושלו לפי מתכון בסיסי,

1 בצל בינוני פרוס לפרוסות,

1 כוס אפונה קפואה שבושלה במים רותחים כ -8 דקות ,סוננה, ונשטפה במים קרים

5 עלי מרווה קצוצים, 10 עלי בזיליקום קצוצים,

מלח ופלפל,

1/2 כוס שקדים ,

כפית גרדת לימון  ומיץ מלימון אחד.

 

אופן ההכנה:

טגנו בסיר רחב  בצל פרוס כ-2  דקות ,הוסיפו את האפונה, עלי מרווה ,עלי בזיליקום , מלח ופלפל. הוסיפו את גריסי הפנינה והשקדים והמשיכו לבשל כ-5 דקות .הורידו מהאש  והוסיפו גרדת לימון ומיץ לימון ,מלח ופלפל .

בתיאבון.

 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס