ריזוטו אמרנט

אמרנט אורגני מתכון בסיסי :

1 כוס אמרנט אורגני שטוף ומסונן, 2 כוסות מים, כפית שמן, תבלינים לפי הטעם.

טגנו קלות את האמרנט בשמן, הוסיפו את המים והביאו לרתיחה. הוסיפו את התבלינים, הנמיכו את הלהבה ובשלו על אש קטנה כ -25  דקות עד  לספיגת המים.

 

ריזוטו אמרנט בירקות שורש ויין לבן

1 כוס אמרנט אורגני  לפי המתכון הבסיסי.

2 כפות שמן

1 בצל קצוץ

1 גזר חתוך לקוביות קטנות

1 קולורבי חתוך לחתיכות קטנות

כפית שום כתוש

½ כוס סלרי קצוץ

¼ כוס יין לבן

1 כוס מים רותחים

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

בסיר רחב טגנו  בצל קצוץ בשמן. הוסיפו  גזר ,קולרבי ,שום כתוש וסלרי קצוץ . הוסיפו  יין לבן ואדו עד לנידוף האלכוהול. הוסיפו  את האמרנט .הוסיפו בהדרגה כוס מים רותחים  תוך כדי ערבוב עד לקבלת המרקם הרצוי. תבלו במלח ופלפל . ערבבו. הורידו מהאש והגישו מיד.

בתיאבון.

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס