קבבוני תרד + שיבולת שועל ולימון

מנת פתיחה מנצחת וטעימה , מתאימה לטבעונים ומלאה בסיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים

בערב שישי הגשתי אותה.. עוד לפני שהתיישבנו בשולחן הן נטרפו.. אפילו הילדים אהבו אותם מאוד.

 

2 כוסות תרד טרי שטוף,

1 כוס שיבולת שועל מלאה אורגנית "תבואות",

1/2 בצל בינוני,

1/2 כוס פטרוזיליה,

1/2 כפית הל,

1/2 כוס טחינה אורגנית "תבואות",

2 כפות שומשום אורגני "תבואות",

מיץ מחצי לימון , גרדת לימון ,

מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

בקערת מעבד מזון מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

מעבירים לתבנית סיליקון קאפקייס (מחולקת ל 24  שקעים)  משומנת היטב,

מכניסים לתנור ואופים כ 30 דקות בחום בינוני עד שישחימו.

 

הצעת הגשה : משפדים על שיפודים ומגישים עם טחינה .

למי שאינו  טבעוני: להגיש עם  יוגורט מתובל בשמן זית שום ולימון.

 

בתיאבון!

 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס