קציצות שבבי סויה בתבשיל ירוק

 

מתכון בסיסי:

1 כוס שביבי סויה , 4 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

הניחו בקערה  את שבבי הסויה וכסו במים  הרותחים. השרו את שביבי הסויה כ-5 דקות, סננו , שיטפו וסחטו.

 

קציצות שבבי סויה בתבשיל ירוק

2 כוסות שביבי סויה "תבואות " מוכנים לבישול לפי מתכון בסיסי.

1כוס שקדים                                                                                                                                                                                                      

2 כוסות עלי מנגולד טריים ללא החלק הלבן                                                                                                             

1 כוס עלי כוסברה                                                                                                                         

1 בצל בינוני קצוץ    

½ כוס קמח חומוס  "תבואות"                                                                                                                           

כפית שורש ג'ינג'ר כתוש                                                                                                                                

1 כף שמן זית                                                                                                                                        

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

לתבשיל הירוק:

1 כוס עלי מנגולד                                                                                                                                  

1 כוס כוסברה                                                                                                                                 

1בצל בינוני פרוס לפרוסות                                                                                                                       

כפית שום כתוש                                                                                                                                 

2 גזרים בינוניים  פרוסים   דק                                                                                                                

2 קישואים בינוניים פרוסים

1 כף כורכום           

½ כפית פלפל שחור ומלח אטלנטי "תבואות" לפי הטעם

מים לכיסוי התבשיל

 

אופן ההכנה:

לקציצות: במעבד מזון הניחו את השקדים וקצצו , הוסיפו את שביבי הסויה ושאר חומרי הקציצות ועבדו לעיסה במרקם חלק. הניחו בצד.

לתבשיל: בסיר רחב טגנו קלות את הבצל, הוסיפו את שאר חומרי התבשיל וכסו במים הביאו לרתיחה.

בינתיים, גלגלו בידכם את הבלילה לקציצות  לכדורים שווים בגודלם והניחו על צלחת.כשהמים רותחים, הכניסו את הכדורים  לתבשיל,הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש  ובשלו עוד כ-10 דקות, תקנו תיבול.

בתיאבון!

 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס