מתכון - תבשיל עוף עם עדשים

מצרכים:
4-5 כרעי עוף מחולקים
1 כוס עדשים ירוקים או שחורים – מושרים ללילה
1/4 כוס שמן זית או רגיל
2-3 שיני שום קצוצות
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כפית פלפל שחור
1/2-3/4 כוס מים
קורט מלח גס

אופן ההכנה:
1. מזהיבים מעט את כרעי העוף, מוסיפים את העדשים וחמרי התיבול, מערבבים היטב.
2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ורבע או עד שהעדשים רכים.

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס