מתכון - תבשיל מש כתוספת לאורז

מצרכים:
1/2 כוס מש
2 כוסות מים
3-5 כפות שמן זית או רגיל
2-3 שיני שום מעוכות
1/2 כף אבקת מרק עוף
1/2 כפית כמון טחון
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גס

אופן ההכנה:
1. מרתיחים 1/2 כוס מש בשתי כוסות מים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ- 25 דקות עד לריכוך.
2. מטגנים במחבת 2 שיני שום מעוכות כדקה ומוסיפים לסיר, כמו כן מוסיפים את חמרי התיבול, מערבבים ומבשלים כ- 5 דקות נוספות. מכבים את האש ופותחים כעבור 10 דקות.
3. ניתן להוסיף כשני גבעולי שמיר קצוצים או 3-5 גבעולי כוסברה לפי בחירה.
4. מתאים להגשה עם אורז.
 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס