מתכון - קישואים ממולאים באורז

מצרכים:
10-12 קישואים קטנים מרוקנים מתוכן
11/4 כוסות אורז בסמטי מושרה במים חמים כחצי שעה.
1/4 כוס שמן + 3 כפות שמן זית
5 עגבניות בשלות מרוסקות
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
5-6 עלי סלרי קצוצים דק
1 בצל קצוץ דק
1/3 כוס מיץ לימון
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
1 כף סוכר
2 כפות נענע יבשה

אופן ההכנה:
1. לרוקן את הקישואים מתוכן.
2. לשטוף ולסנן את האורז ולהעביר לקערה. להוסיף את העלים הירוקים, השמן, העגבניות המרוסקות, מיץ לימון, מלח,
פלפל, חצי מקופסת רסק העגבניות והסוכר.
3. למלא את הקישואים במלית.
4. בסיר רחב לצקת 3 כפות שמן ולטגן את הקישואים. במידת הצורך להוסיף שמן.
5. לערבב את מחצית קופסת רסק העגבניות בחצי כוס מים ומעט מלח ולשפוך על הקישואים.
6. לפזר מעל שתי כפות נענע יבשה, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כשעה ורבע. במידת הצורך להוסיף מעט
מים.
7. בתום הבישול, מומלץ להכניס את כל הסיר לתנור ולהשחים מתחת לגריל כ- 5 דקות.
8. ניתן לבשל את הממולאים גם בשמן רגיל.

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס