מתכון - מעדן דלעת – כתוספת לאורז

מצרכים:
1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
100 גרם צימוקים
1 כוס סוכר חום
1-2 כפות דבש
1 כוס מים חמים
1/4 כוס שמן רגיל
1 כפית קינמון
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. עורכים את הדלעת בתבנית אפייה.
2. מערבבים את הסוכר, הדבש, השמן, הקינמון והמלח ויוצקים על הדלעת.
3. בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, אופים כשעה או עד שהנוזלים נספגים והדלעת יבשה וזהובה.
4. מתאים כתוספת לכל סוגי האורזים המוגשים עם צלי עוף או צלי בשר.
 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס