מתכון - כרוב ממולא באורז

מצרכים:
1 כרוב לבן
11/2ליטר מים + כף מלח גס
רוטב:
5 עגבניות בשלות מרוסקות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
1/3 כוס מיץ לימון
2 כוסות מים
1-2 כפיות סוכר חום
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום קצוצות

מלית:
לפי מתכון הקישואים הממולאים

אופן ההכנה:
1. מרתיחים כליטר וחצי מים עם מלח, מכניסים את עלי הכרוב ומבשלים כ- 5 דקות. מוציאים ומסננים.
2. מניחים מעט מהמלית בכל עלה וסוגרים את הצדדים פנימה, מניחים בסיר.
3. מרסקים את העגבניות עם רסק העגבניות מהקופסה, מחממים היטב את השמן, יוצקים את הרסק ומערבבים דקה.
מוסיפים את יתר החומרים, מרתיחים ויוצקים על עלי הכרוב.
4. מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי. במידת הצורך מוסיפים מעט מים (כרבע כוס).
 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס