מתכון - חמין צמחוני

מצרכים:
2 כוסות שעועית (לפי בחירה – לבנה, אדומה, שחורה, מנומרת או רבע מכל סוג) – מושרית לילה
1/2 כוס חומוס – מושרה לילה
3/4 כוס שמן זית או רגיל
4-5 תפוחי אדמה קלופים
4-5 ביצים קשות
2 בצלים בינונים קצוצים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית כמון
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
מים- מעט מעל התבשיל

אופן ההכנה:
1. להזהיב את הבצל בשמן
2. להוסיף את הקיטניות, תפוחי האדמה, הביצים, חמרי התיבול והמים.
3. להביא לרתיחה, לבשל על אש גבוהה כ- 5 דקות, להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה על אש בינונית – נמוכה.
4. להעביר לתנור בחום 100 מעלות או לפלטה חשמלית.
5. במהלך הבישול לבדוק את לחות החמין. יש להוסיף מים במידת הצורך
 

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס