מתכון- אורז מלא

מתכון בסיסי
אורז פרא בר
אורז פרא מעורב
אורז בשמתי מלא
אורז עגול מלא
אורז אדום
מצרכים:
1 כוס אורז מושרה לילה
3 כפות שמן זית או רגיל
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
11/2-13/4 כוסות מים, רצוי חמים
קורט מלח גס


אופן ההכנה:
1. שוטפים ומסננים את האורז.
2. מחממים את השמן, מוסיפים את האורז ומטגנים מעט.
3. מוסיפים את המים, קורט מלח ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש קטנה מאוד כ- 40 דקות. במידת הצורך ניתן להוסיף מעט מים רותחים.
4. רצוי לכסות את הסיר עם מגבת מטבח נקייה ומקופלת לשמירת האדים.

הדפסשלח לחבר

לתבשילים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס