נבט חיטה טבעי

נבט חיטה טבעי (הגדל)

הנבט הוא החלק החשוב ביותר בזרעי החיטה, בתוך הנבט מצויה תמציתו של הצמח השלם והוא מכיל שפע ויטמינים וחלבונים ומהווה מקור מצוין לאבץ.
ניתן להוסיף נבט חיטה  לסלטים שונים, לגרנולה, להוסיף לאפיית לחמים. לטגנם יחד עם בצל ותבלינים ולשלבם בכל מיני תבשילים. הם מוסיפים טעם בנוסף על היותם מרכיב תזונתי חשוב.

יש לברור לפני השימוש
לשמור בקירור
באנגלית:WHEAT GERM

הדפסשלח לחבר

למוצרים טבעיים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס