אבקת חרוב אורגנית

אבקת חרובים אורגנית

פרי החרוב שייך למשפחת הקטניות. בתהליך הכנת אבקה החרוב, מוציאים את הזרעים, שוטפים ומייבשים את החרובים, קולים אותם מעט ואז טוחנים אותם לאבקה דקה, שנראית כמו קקאו. האבקה משמשת תחליף טבעי לקקאו. אין צורך להוסיף לה סוכר, כי היא מתוקה באופן טבעי.
יתרון אבקת החרובים על פני השוקולד והקקאו הוא בתכולת השומן והסוכר נמוכים (בקקאו יש עד 30% שומן רווי וכ- 5% סוכר ובאבקת החרובים עד 2% שומן רווי ומעל ל- 40% סוכר טבעי). החרוב אינו מכיל חומרים כמו קפאין, חומצה אוקסלית (הקושרת מינרלים ומפריעה את ספיגתם בגוף) וחומרים דמויי קפאין, שעלולים לגרום לכאבי ראש ולמיגרנות, היפראקטיביות ורגישויות בעור.

באנגלית:CAROB POWDER

להחזיק במקום קר ויבש

הדפסשלח לחבר

למוצרים אורגנים נוספים

דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד
פינחס